Món Esport
Suárez ha fet més gols que la davantera del Madrid
  • CA

Luis Suárez segueix traient la raó als seus crítics. Com és habitual en ell, l’inici de temporada de l’uruguaià no va ser el millor, però amb cinc gols en els darrers dos partits ha demostrat que torna a ser el golejador que necessita el Barça en els metres finals. Aquest divendres, ell mateix va reconèixer que la secretaria tècnica blaugrana ha de pentinar el mercat a la recerca d’un substitut com a conseqüència dels seus 31 anys… No obstant això, ell segueix demostrant, amb la seva lluita característica però ara també amb bones xifres, que encara és un dels davanters centre en millor forma del món.

 

Després del doblet que va aconseguir contra el Rayo Vallecano, Suárez s’ha consagrat, amb nou dianes, com al màxim golejador de la Lliga Santander després d’onze jornades. El charrúa ha vist porteria una vegada més que Stuani (Girona) i Iago Aspas (Celta), que aquesta nit tindrà l’oportunitat d’igualar o superar l’uruguaià si marca contra el Betis al Benito Villamarín. A més, el davanter del Barça deixa en evidència la davantera titular del Reial Madrid tot i que en l’inici de curs no va estar gens encertat: entre Bale (4), Benzema (3) i Marco Asensio (1), els tres futbolistes que acostumen a formar la línia ofensiva blanca, no arriben als nou gols de Suárez.

 

Més enllà dels registres golejadors, que tenint en compte el seu perfil són molt importants, també cal remarcar el pas endavant que ha fet Suárez davant l’absència de Leo Messi. L’uruguaià va veure que els culers necessitaven un líder i a ell no ha tingut cap problema a acceptar el repte. Si, quan el capità torni de la seva lesió, ell segueix al mateix nivell, l’espectacle està assegurat al Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa