Món Esport
Suárez, sobre el futur de Messi: “Li agradaria un projecte més guanyador”
  • CA

Luis Suárez, un dels pesos pesants del vestidor del Barça, no vol posar excuses: és perfectament conscient que la Lliga no s’ha decidit pels arbitratges, que evidentment també han tingut influència, sinó que “l’hem deixat escapar nosaltres mateixos” amb els empats contra l’Atlètic de Madrid, el Sevilla i el Celta. “Depeníem dels nostres resultats”, ha recordat el davanter uruguaià, que també ha remarcat que “per orgull i pel prestigi hem de guanyar els dos partits que ens queden i després centrar-nos en l’únic títol pel qual podem lluitar: la Champions”.

En una entrevista a Mundo Deportivo, Suárez ha valorat, en relació amb els erros del VAR, que “no només hem estat perjudicats nosaltres” i que “no cal buscar excuses”. “Hem de ser autocrítics i afrontar la realitat”, ha assegurat l’atacant blaugrana, que també s’ha mullat respecte al futur de Leo Messi: “Jo no el veig en un altre equip que no sigui el Barça, encara que ell decidirà en funció del seu bé i el de la seva família. Com a amic seu, sempre li recomanaré que on estigui se senti còmode i feliç. Si és a Barcelona, que segueixi al Barça. Si necessita un canvi, ell sabrà el que necessita”.

El que a ell li agradaria seria un projecte guanyador, un projecte que l’il·lusionés, però és una cosa que haurà d’analitzar ell amb la seva família”, ha sentenciat. Suárez també ha desmentit tots els rumors que asseguren que Antoine Griezmann no té bona relació amb bona part de la plantilla. “És un jugador que s’ha de tenir. Té una forma de ser que fa que sigui molt benvingut i estimat dins del vestidor. Ha passat moments difícils perquè no li sortien les coses com volia, però tenia el nostre suport. És difícil arribar a un club com el Barça i tots l’estem intentant ajudar perquè agafi confiança, faci gols i reparteixi assistència. A Vila-real va ser espectacular el que va fer”, ha apuntat.

Entre moltes altres coses, el charrúa no ha descartat la possibilitat que Lautaro Martínez i Neymar Jr aterrin al Camp Nou aquest estiu. “En el futbol res és impossible. La situació que viu el món, no només el futbol, ara per ara, ho fa complicat, però poden passar coses increïbles. Lautaro està jugant molt bé a Itàlia, cosa que no és gens fàcil venint des de l’Argentina, i si ve, l’ajudaré. Tothom sap el jugador que és Neymar i l’estima que li té aquest club, els seus afeccionats i els jugadors”, s’ha mullat en relació amb els dos noms propis principals del pròxim mercat d’estiu en clau culer.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa