Stòitxkov menysprea Guardiola amb unes polèmiques declaracions

L’exjugador del Barça assegura que la història del club blaugrana no va canviar gràcies al de Santpedor

Hristo Stòitxkov ha realitzat unes polèmiques declaracions sobre el Barça de Pep Guardiola, un dels millors equips de la història del futbol. L’exfutbolista blaugrana ha assegurat que el de Santpedor va recollir un conjunt “que ja havia estat cuinat” per Frank Rijkaard i que la història no hagués estat diferent sense ell. “La feina d’en Pep va ser senzilla, ja que coneixia bé la infraestructura del planter. Rijkaard va fer la plantilla que ell va heretar. Messi i altres joves ja havien debutat amb Rijkaard, s’haurien aconseguit les mateixes coses espectaculars amb Guardiola o sense ell”, ha assegurat.

En unes paraules recollides pel Mirror, Stòitxkov ha afegit que “Thierry Henry, Deco, Ronaldinho, Márquez, Puyol o Valdés ja hi eren. Guardiola només va necessitar les arribades d’altres jugadors: van arribar Iniesta i Pedro, Messi va fer un pas endavant i l’equip ja estava completat”. Les declaracions del búlgar han sorprès l’entorn blaugrana, que acostuma a recordar l’etapa de Guardiola al Camp Nou com una de les millors de la seva història.

Més informació

Comentaris

  Gonzalo Maig 10, 2020 8:27 pm
  Blanco y en botella. Gracias Hristro!!!!!
  David Maig 10, 2020 10:09 pm
  En resum, el mateix que qualsevol entrenador que entre de nou en un equip. Es troba uns jugadors, els complementa amb altre i els intenta treure el màxim profit que pot. El resultat van ser varies copes.
  Gerard de sarria Maig 11, 2020 9:15 am
  En in país tan corrupte com el nostre ja us podeu imaginar com s han forjat aquestes declaracions.
  periodisme_xatarra Maig 11, 2020 9:16 am
  Obviament no va veure el partit City - Madrid abans del virus. Quin equipas ha construit. Pfiuu.
  Peret el menut Maig 11, 2020 12:52 pm
  Un bocamoll
  Carbonell Maig 11, 2020 1:17 pm
  Discrepo Stoichkov L millo barça fou m ell q t-ho dguin L bernaveu. Com es jugava I va fotre fora a bons xo massa d L gresca Qeda-t a miami nanu, trepitja_arbitres

Nou comentari