Stòitxkov carrega contra Bartomeu per la seva gestió del cas Messi

L’exjugador búlgar es mostra molt crític amb el president del Barça i opina que li està donant “una puntada al cul al jugador més gran de la història del Barça”

Hristo Stòitxkov sempre s’ha caracteritzat per no mossegar-se la llengua a l’hora de donar la seva opinió sobre qualsevol assumpte. L’exjugador búlgar, és clar, tampoc ho ha fet a l’hora d’analitzar el cas Messi al canal TUDN. “Estem esborrant un mite, estem donant una puntada al cul al jugador més gran de la història del Barça”, ha declarat en relació amb la gestió de la directiva de Josep Maria Bartomeu.

Estic trist perquè un altre mite marxa per la porta del darrere. No serà el primer ni l’últim: jo vaig passar per la mateixa circumstància i Rivaldo, Ronaldo, Romario, Figo, Cruyff i Schuster, entre d’altres, també. Aquesta directiva ha demostrat que és molt difícil treballar amb ella, sembla que tinguin por que les llegendes els prenguin el lloc. Jo no tinc res a dir a l’afició, sempre m’ha respectat i estimat molt. Però quants exjugadors hi ha al club?”, ha reflexionat Stòitxkov.

Més informació

Nou comentari