Setién trenca el silenci i anuncia accions legals contra el Barça

El tècnic càntabre, que vol cobrar l’any que li quedava de contracte quan va ser acomiadat, emet un comunicat contundent contra Josep Maria Bartomeu

Més problemes per a Josep Maria Bartomeu. Instants després que Més que una Moció hagi presentat 20.731 signatures a les oficines al Barça contra la seva continuïtat i la de la seva junta directiva, Quique Setién ha emès un comunicat a través de les xarxes socials en el qual ha revelat que fins aquest dimecres no va tenir cap informació formal i oficial sobre el seu acomiadament i que, com que no ha rebut la liquidació de l’any de contracte que encara li restava, ha decidit posar el cas en mans dels seus advocats per defensar els seus interessos i emprendre accions legals contra el club blaugrana.

“Després d’un mes d’absolut silenci per part de la directiva del Barça i de diversos requeriments per la nostra part, fins ahir no vam rebre les primeres comunicacions oficials, mitjançant burofax, de la seva intenció de no complir amb les obligacions contractuals signades el 14 de gener”, ha començat explicant el càntabre. “En el meu cas és públic i notori que el dia 17 d’agost tant el club com el president van anunciar el meu acomiadament amb efectes immediats, però no va ser fins ahir, 16 de setembre, quan em van remetre la comunicació escrita de l’acomiadament en qüestió sense liquidació”, ha afegit.

A més, Setién també ha revelat que, el Barça també va comunicar aquest dimecres als membres del seu cos tècnic –Eder Sarabia, Jon Pascua i Fran Soto– que pretén “reubicar-los” en el futur, una qüestió “que ens va sorprendre molt”. Per tot plegat, l’exentrenador blaugrana ha decidit “posar en mans dels nostres advocats la solució del conflicte” i “emprendre les accions legals corresponents contra el club amb l’objectiu de preservar els nostres drets”. El càntabre ha trencat el silenci unes hores després que la Cadena COPE informés que, sense la liquidació del seu contracte, la Federació Espanyola no podrà inscriure Ronald Koeman.

Més informació

Comentaris

    ALF Setembre 18, 2020 2:19 pm
    Aixó passa quan contractes a mediocres

Nou comentari