Món Esport
Setién: “Cada cop confio menys en el VAR”
  • CA

Quique Setién ha aconseguit, per fi, que el seu equip traci un partit convincent d’inici a final. El Barça s’ha menjat el Vila-real a l’Estadi de la Ceràmica i ha jugat com s’esperava que ho fes amb el tècnic càntabre: possessions llargues i ofensives, bona pressió, sortida de pilota des del darrere… L’entrenador blaugrana ha rebut moltes preguntes al respecte i ha acabat confessant: “Ja m’agradaria haver encertat en altres partits de la mateixa forma que he encertat avui”. La seva imatge a la banqueta així ho ha confirmat, ja que s’ha mostrat còmode i eufòric amb els gols del seu conjunt.

Tot i això, un altre dels temes estrella de la roda de premsa de Setién ha estat el VAR. El sistema de videoarbitratge està afavorint contínuament el Reial Madrid i el Barça ha respost amb un missatge institucional. Josep Maria Bartomeu, president de l’entitat, no ha tremolat a l’hora de queixar-se de les decisions arbitrals i el tècnic del primer equip s’ha sumat a les protestes: “Cada cop entenc menys el VAR i hi confio menys”

Respecte al cas Griezmann, que havia aixecat polseguera durant tota la setmana després d’haver jugat només dos minuts davant l’Atlètic de Madrid, el seu exequip, Setién s’ha mostrat molt satisfet amb el rendiment del francès. “Estic molt content d’haver aconseguit que s’entengués amb Leo Messi”, ha assegurat. De la mateixa manera, també ha elogiat el partidàs de Sergi Roberto, que ha jugat d’interior, el qual ha qualificat d’“espectacular”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa