Món Esport
Setién, sobre Cruyff: “El seu Barça va fer que m’interessés en la tàctica”

Quique Setién ha reflexionat sobre la transcendència de la figura de Johan Cruyff en la seva forma de veure i entendre el futbol. “Fins que no vaig veure el Barça de Cruyff, no em preocupava molt per la tàctica i del que es feia. Jo sortia al camp a jugar”, ha assegurat en una videotrucada amb Beach Soccer Worldwide. “Quan vaig veure Cruyff i el Barça jugar, vaig adonar-me que el que havia fet jo fins llavors no m’agradava, ja que jo volia tenir la pilota”, ha afegit.

L’actual entrenador del Barça ha assegurat que la llegenda holandesa el va ajudar a “adonar-me del que m’agrada” i a “fixar una idea a partir de la qual he continuat”. Setién també ha dit la seva en relació amb la pandèmia del coronavirus i les seves conseqüències. “Ho porto bastant bé. M’adapto al que toca, ja que la realitat és més important que qualsevol altra cosa”, ha assenyalat al respecte abans de reconèixer els privilegis dels quals gaudeix: “En molts llocs, hi ha cinc o sis persones en 50 metres quadrats. Només tenint en compte això, ja m’ho prenc tot d’una altra forma”.

“Hi ha milions de persones que tampoc poden sortir de casa i que, a més, no disposen de les condicions de les quals gaudim nosaltres. Internet, una terrassa gran per prendre el sol, un espai per fer exercici còmodament…”, ha sentenciat el tècnic càntabre, que en el pròleg de la darrera edició de Relats solidaris de l’Esport ja ha evidenciat que està molt compromès amb la societat i els seus problemes més enllà de la crisi del coronavirus.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa