Quique Setién ja va demostrar a Eivissa que és un entrenador que no té cap problema a identificar i reconèixer quan el seu equip no ha jugat bé un partit; i aquest dissabte ho ha tornat a fer en la roda de premsa posterior a la derrota contra el València a Mestalla. El càntabre no s’ha mostrat gens satisfet amb la versió del Barça i ha deixat clar que “el que hem vist avui no ens agrada a ningú”.

“És cert que hi ha coses que encara no interpreten bé els jugadors o que nosaltres no expliquem bé. El que hem vist avui no ens agrada a ningú. El València ens ha compromès. Hem de corregir diverses qüestions. Hem fet moltes passades sense sentit ni profunditat. Hi ha coses que hem de millorar, hem fet una primera part molt dolenta en què el millor ha estat el resultat. A la represa hem estat millor, però no ha estat suficient”, ha declarat en la seva compareixença.

A més, Setién ha explicat que “estem valorant la posició que alguns jugadors han de tenir en funció del que nosaltres pretenem”. “Una cosa és que ho entenguin a la pissarra i una altra ben diferent és que ho facin sobre el terreny de joc, i més si el rival és el València. A la segona meitat hem corregit alguns aspectes i això ens ha ajudat a guanyar espais. Els hem allunyat de la nostra porteria, cosa que no ha passat a la primera”, ha sentenciat.

Les declaracions de Setién posteriors al València-Barça

Autocrítica necessària: “És cert que hi ha coses que encara no interpreten bé els jugadors o que nosaltres no expliquem bé. El que hem vist avui no ens agrada a ningú. El València ens ha compromès. Hem de corregir diverses qüestions. Hem fet moltes passades sense sentit ni profunditat. Hi ha coses que hem de millorar, hem fet una primera part molt dolenta en què el millor ha estat el resultat. A la represa hem estat millor, però no ha estat suficient”.

Un dels motius de la derrota: “Una part important de la feina que estem fent és incidir en el fet que estiguem ben col·locats per evitar determinades situacions. El València ha sortit tres o quatre vegades molt bé de la nostra pressió i ens ha fet mal perquè té molt bons jugadors a dalt”.

Rodrigo Moreno: “Del mercat ja vaig dir que no en parlaré públicament. L’únic que vaig dir de Rodrigo va ser que és un gran futbolista i que hauria preferit que no hagués jugat perquè sempre fa mal als rivals. Sobre la resta no tinc res a dir”.

Reflexions després de la derrota: “Estem valorant la posició que alguns jugadors han de tenir en funció del que nosaltres pretenem. Una cosa és que ho entenguin a la pissarra i una altra ben diferent és que ho facin sobre el terreny de joc, i més si el rival és el València. A la segona meitat hem corregit alguns aspectes i això ens ha ajudat a guanyar espais. Els hem allunyat de la nostra porteria, cosa que no ha passat a la primera”.

El cas Carles Pérez: “No parlaré de temes privats i converses amb jugadors”.

El mal rendiment de De Jong: “Aquesta és la teva opinió, jo no ho penso. Si ho analitzem amb detall, segur que li podrem corregir coses. En Frenkie és un gran futbolista que ha estat jugant d’una forma determinada els últims mesos i ara necessita temps per aprendre el que li demanem nosaltres. I com ell, la resta de la plantilla”.Més notícies

Molta feina a fer (2-0)

El Barça perd a Mestalla en un partit que evidencia que el conjunt blaugrana ha millorar moltes coses si pretén competir entre els millors i per tots els títols

Ter Stegen sempre hi és

L'alemany ha tornat a completar, malgrat la derrota del seu equip a Mestalla, una nova gran actuació

Molta possessió per a no res

El Barça de Setién ha tingut la pilota molta més estona que el rival però ha generat molt menys perill

VÍDEO | Batalla campal entre els Boixos Nois i els ultres del València

Els ultres del Barça i del València, els Yomus, s'han barallat als afores de Mestalla

Nou comentari