Món Esport
Setién incorpora cinc jugadors del filial per a la Champions
  • CA

El Barça ja està totalment centrat a preparar el partit de Champions davant el Nàpols al Camp Nou del pròxim dissabte dia 8 d’agost. Aquest passat dimarts tots els futbolistes de la plantilla menys Arthur, en rebel·lia, van tornar als entrenaments. Antoine Griezmann, Clément Lenglet i Ousmane Dembélé s’han pogut reincorporar al treball físic i podrien estar tots ells disponibles per a Quique Setién.

Qui no ha pogut tornar del play-off d’ascens amb el filial ha estat Ronald Araujo. El central uruguaià es va lesionar en la final davant el Sabadell i serà, molt probablement, baixa pel partit de Champions. És per això que Setién ha incorporat Jorge Cuenca i Òscar Mingueza, també del Barça B, per poder tenir un quart centrat. Amb Umtiti a mig gas, Lenglet tocat i Araujo lesionat, el tècnic càntabre podria utilitzar un d’aquests dos futbolistes del filial a l’eix de la defensa.

Monchu, autor del gol a la final del play-off, Jandro i Konrad, tots tres de la Masia, també han entrenat amb Messi i companyia aquest dimecres. Setién no vol deixar cap marge a l’error o a les sorpreses d’última hora. A més, Riqui Puig i Ansu Fati, en dinàmica del primer equip des de principis de temporada i molta presència en les darreres jornades de Lliga, continuen exercitant-se a les ordres de l’entrenador de Cantàbria.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa