El serial de Neymar tindrà tercera temporada

Excepte sorpresa majúscula, el brasiler continuarà defensant la samarreta del Paris Saint-Germain... aquest curs

No es facin esperances. El tancament de la finestra actual del mercat de fitxatges no posarà punt final a la telenovel·la de l’estiu. Tot sembla indicar que aquest dilluns no hi haurà cap sorpresa d’última hora i que Neymar Jr continuarà defensant la samarreta del Paris Saint-Germain… però això no es traduirà en una continuïtat assegurada del brasiler a llarg termini.

De fet, els mateixos mitjans francesos que asseguren que l’extrem ha comunicat al vestidor parisenc que aquesta temporada es queda al Parc dels Prínceps també deixen clar que el futbolista ja està preparant la seva sortida per al 2020, sigui a l’hivern o a l’estiu. Els diaris SPORT i Mundo Deportivo ho ratifiquen i asseguren que la voluntat del Barça, que no ha estat disposat a acceptar les elevadíssimes pretensions econòmiques del PSG, és la mateixa. Un dels membres de l’entorn de Neymar també ha explicat a Le Parisien que “si el seu traspàs no es tanca aquest any, ho farà el vinent”.

Caldrà veure si, llavors, alguns clubs com el Reial Madrid o el Bayern decideixen aprofitar l’avinentesa i intentar el fitxatge del brasiler. L’única realitat és que la situació que s’ha viscut aquests mesos tindrà conseqüències a tots els agents implicats: el Barça haurà de gestionar el vestidor després d’oferir alguns dels jugadors com a moneda de canvi, el PSG estarà obligat a tornar incloure a la seva disciplina un efectiu diferent i diferencial que té clar, de moment, que el seu futur és ben lluny del Parc dels Prínceps i el futbolista haurà de ser conseqüent i professional amb el contracte que va signar, per molt que ara se’n penedeixi, l’agost del 2017. El serial protagonitzat per Neymar tindrà tercera temporada.

Més informació

Nou comentari