Món Esport
Sergio González carrega contra Setién: “Sempre ens intenta minimitzar”
  • CA

L’entrenador del Reial Valladolid, Sergio González, ha lamentat la falta de punteria del seu equip per treure algun punt del partit contra el Barça, el resultat del qual (0-1) que “no ha plasmat el que s’ha vist al camp, sobretot a la segona part”. “Hem plantejat un nou sistema i no hem estat com nosaltres mateixos. En la segona part hem fet un pas endavant i ens hem merescut l’empat com a mínim. Em queda la mala sensació de la primera part”, ha dit després del duel de la jornada 36 de la Lliga Santander.

El tècnic dels val·lisoletans també ha respost a les queixes de Quique Setién sobre la gespa i el tipus de joc rival. “Setién sempre ens intenta minimitzar, ja ho va fer amb el Betis, però la resposta està en el terreny de joc. En la primera part ells han tingut dues o tres ocasions però en la represa hem tingut dues o tres. Ter Stegen ha evitat l’empat. El camp sempre el volem regar, també ens agrada jugar bé a futbol. La calor i el camp ha estat el mateix per a tothom, també per a nosaltres“, ha apuntat.

“Sabem els recursos que tenim i els estem traient el màxim partit. Estic orgullós del que tenim i de com treballem. Falta que les centrades a l’àrea que fem siguin més productives. El Barça ha fet tots els canvis defensius perquè ens els estàvem menjant”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa