Món Esport
Sergiño Dest supera la revisió mèdica: l’anunci del seu fitxatge, imminent
  • CA

Segiño Dest es convertirà, en les pròximes hores, en nou jugador del Barça. El lateral estatunidenc amb passaport holandès, pel qual el club blaugrana pagarà a l’Ajax uns 20 milions d’euros fixos més cinc en variables, ha superat la revisió mèdica prèvia a la signatura del seu contracte i aquest dijous com a tard serà anunciat com a nova incorporació per a l’equip de Ronald Koeman.

Aquest dimarts a la nit va arribar a Barcelona, tal com les càmeres de molts mitjans de comunicació van captar, i unes hores després ha passat les proves mèdiques a les quals s’ha sotmès a l’Hospital de Barcelona. L’anunci oficial del fitxatge de Dest pel Barça està pendent que l’entitat culer acabi de tancar l’acord definitiu del traspàs amb l’Ajax, però és molt probable que a finals de setmana ja pugui ser presentat.

Koeman ha avançat en la roda de premsa prèvia a la visita al Celta de Vigo que el fitxatge és imminent. “Sergiño està passant la seva revisió mèdica i encara s’han de firmar els contractes. Fins que no se signin, no opinaré sobre un futbolista que encara no està amb nosaltres. Molt probablement ho estarà, això sí. El seu fitxatge ens anirà molt bé perquè, malgrat ser jove, ha jugat molts partits importants amb l’Ajax i a la Champions League. Serà molt útil per a nosaltres, també per rejovenir la plantilla”, ha valorat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa