Món Esport
Sergi Roberto: “De central no m’hi veig, però tot és provar-ho”
  • CA

Sergi Roberto s’ha fet gran jugant al lateral dret del Barça. Nascut i crescut com a migcampista, el jugador de Reus ha explotat en les darreres temporades des que Luis Enrique el situés a la banda dreta de la defensa blaugrana, inicialment com a recurs per una lesió de Dani Alves a San Mamés en l’inici de la Lliga 2015-16. Ara, amb la baixa de Samuel Umtiti, Sergi Roberto no es veu ocupant una nova posició en la parcel·la defensiva: “En aquesta posició sí que mai hi he jugat. La baixa de Samu no és bona per a nosaltres, però tenim una plantilla molt ampla i els jugadors que surten sempre ho fan molt bé. De central no m’hi veig, però els altres jugadors de l’equip ho faran molt bé.”

Ara bé, Roberto no descarta que Valverde el situï, en algun moment, a l’eix de la defensa. “Mai ho he provat, però tot és provar-ho. Sempre estic obert a tot”, ha manifestat en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimarts davant l’Sporting, en la qual ha deixat clar que coneix les nocions més importants d’aquesta posició per la seva experiència com a culer. “Central també és una posició molt complicada, molt delicada. Els rivals t’ataquen més i has d’estar més ben preparat. Duc molt en aquesta casa i sé quins conceptes defensius han de tenir els jugadors, però tenim una plantilla molt ampla i jugadors molt bons per aquesta posició”, ha explicat als periodistes.

 

El ’20’ duu tant temps “a la casa”, al Camp Nou, que no es planteja abandonar-la a curt termini. Per això ha volgut deixar clar que ningú ha de patir per la seva renovació com a jugador barcelonista. Roberto ha tranquil·litzat la culerada: “Va per bon camí. Sóc culer des de petit. Les dues parts ens posarem d’acord sense problema. En tota negociació hi ha reunions i ara s’estan reunint, però va per bon camí i arribarà.”

Aquestes són les reflexions més interessants de la roda de premsa del jugador blaugrana:

 

La posició al camp

“Sempre que surto intento donar el màxim, ja sigui de lateral o al mig del camp. Des de petit he jugat al mig del camp, pèrò es va donar la situació amb el Luís i vaig començar a jugar al lateral. M’hi vaig adaptar molt bé. Sempre he dit que vull jugar i ajudar l’equip. Si és al lateral estaré encantat de fer-ho.”

 

Les lesions

“Sempre sabem que pot passar. Les lesions són part de la nostra feina. Quan portes una acumulació important de partits són coses que poden passar. Ara arriba el fred i hi ha més lesions del normal. Però si hi ha lesionats, en sortiran d’altres que ho faran molt bé.”

 

Els resultats i el joc de l’equip

“Els resultat ens acompanyen i sempre és millor treballar amb resultats a favor. A la Lliga anem molt bé, com a la Copa i al Champions. Es pot millorar ofensiva i defensivament i estem treballant en això. Però queda moltíssim, som a meitat de temporada.”

 

El partit de l’1 d’octubre

“Les decisions les pren el club i nosaltres les respectem totes. El partit es va jugar, va anar bé i ja és passat. Respectem les decisions que es prenen al club.”

 

El Mundial de Rússia

“Un Mundial sempre és molt bo per a un jugador. Anar al Mundial amb l’absoluta seria molt bonic per a mi. He tingut la sort que el seleccionador ja el vaig tenir al Mundial Sub-20 de Colòmbia i sempre m’ha donat l’opció. El Mundial és un altre objectiu, a banda del club. A qualsevol jugador li agradaria molt anar-hi.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa