Món Esport
Sergi Roberto, convocat d’urgència amb la selecció
  • CA

Luis Enrique ha hagut de fer un canvi d’última hora a la seva convocatòria de la selecció espanyola per afrontar els partits amistosos i de la UEFA Nations League que començaran a partir de la setmana del 5 d’octubre. Dani Carvajal, lateral dret del Reial Madrid, s’ha lesionat i Sergi Roberto, del Barça, ha hagut d’entrar a la llista de forma urgent.

No és, ni de bon tros, la primera vegada que el de Reus va convocat amb la selecció. Ha jugat fins a vuit partits amb La Roja i fins i tot ha marcat un gol. Tanmateix, darrerament s’havia decidit apostar per altres futbolistes, com el més que contrastat Dani Carvajal i Jesús Navas, qui està vivint una segona joventut al lateral dret del Sevilla. 

Luis Enrique coneix a la perfecció Sergi Roberto. De fet, el tècnic asturià va descobrir el de Reus a la posició del carril dret quan era entrenador del Barça. Així, són tres els futbolistes blaugrana que es concentraran amb la selecció espanyola a partir del pròxim dilluns 5 d’octubre: Ansu Fati, Sergio Busquets i Sergi Roberto.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa