Sergi Roberto aprofita un viatge a Israel per vacunar-se

El futbolista català desconnecta mentre el seu futur continua sent una incògnita

El futbolista català del Barça, Sergi Roberto, ha anat de viatge a Israel amb Coral Simanovich, la seva dona, d’origen hebreu. El lateral dret de Reus ha aprofitat aquest viatge per vacunar-se contra el coronavirus. Amb 29 anys, a Catalunya encara hauria hagut d’esperar uns mesos abans de rebre el vaccí contra la Covid-19, però ha accelerat el procés a Israel, país capdavanter en la campanya de vacunació.

Sergi Roberto es vacuna contra el coronavirus | @coralsimanovich
Sergi Roberto es vacuna contra el coronavirus | @coralsimanovich

Roberto està passant uns dies de desconnexió a Israel mentre el seu futur és una absoluta incògnita. El Barça li vol demanar una rebaixa considerable del seu sou i una renovació de només una temporada, cosa amb la qual ell no està d’acord. Segons ha pogut saber El Món, Roberto no ha rebut encara cap proposta del club i no s’han assegut a negociar, però aquestes converses no trigaran a arribar. No serà l’únic, ja que Sergio Busquets, Gerard Piqué i Jordi Alba passaran pel mateix procés.

De tots ells, Roberto és potser el qui ho té més complicat per seguir. El rendiment d’aquesta temporada ha estat el pitjor que se li recorda i ha tingut molt mala sort amb les lesions. Arribarà durant els pròxims dies Emerson Royal, també lateral dret, i, tenint en compte que Sergiño Dest ja li passa per davant, el de Reus comença a quedar-se sense lloc a l’equip. De moment, però, El Món pot explicar que no està estudiant cap oferta de cap altre club fins que no quedi clara la seva relació amb el Barça.

Més informació

Nou comentari