Món Esport
Els seguidors del Barça escullen el millor partit de la història i tothom s’indigna amb el resultat
  • CA

Els seguidors del Barça a les xarxes socials han escollit el millor partit de la història de l’equip després que el club hagi organitzat diverses enquestes enfrontant duels mítics del conjunt blaugrana. Finalment, les persones que han participat han decidit que la remuntada del 6-1 al PSG al Camp Nou de la temporada 2016-2017 sigui designat com “el millor partit de la història del Barça”.

Val a dir que la forma de votació era molt ferragosa. Els usuaris s’havien d’enregistrar a la pàgina web del club i aleshores tenien l’opció d’escollir el seu partit preferit en l’eliminatòria que estigués oberta en aquell determinat moment.

Tanmateix, han estat molts els seguidors que s’han queixat del resultat final. De fet, de tots els comentaris a la piulada del club, la immensa majoria (per no dir tots) són crítiques. Diuen que no s’ha de confondre un partit emocionant, frenètic, inversemblant… amb un bon partit de futbol. És per això que molts usuaris reivindiquen duels com el 2-6 al Bernabéu, el 5-0 al Madrid de Mourinho al Camp Nou, el 3-1 de la final de Wembley contra el Manchester United… i fins i tot partits menys recordats habitualment com el 4-1 a l’Arsenal al Camp Nou de la temporada 2009-10 o el 4-0 al Santos de la final del Mundial de Clubs de la temporada 2011-12.



Més notícies

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Felix a febrer 13, 2021 | 10:14
    Felix febrer 13, 2021 | 10:14
    Aixó sols demostra que els mes actius a les xarxes son els mes joves, o be que en general hi ha poca memoria. Vaig disfrutar molt d'aquest partit, per l'emoció i l'èxit final, peró els millors partits van ser amb el temps d'en Guardiola. Per a mi el 5-0 contra el Madrid amb la " maneta" d'en Piqué. Llissó de joc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa