Sarabia, ajudant de Setién, no assumeix tota la responsabilitat del 2-8

Després de desvincular-se definitivament del Barça, Eder Sarabia ha concedit una entrevista al diari MARCA en què ha repassat el seu pas pel Camp Nou. L’ajudant de Quique Setién no ha esquivat cap pregunta sobre el club blaugrana –i això que la conversa era sobre ciclisme–. Tampoc la del desastrós 2-8 a Lisboa. “En aquell partit van quedar en evidència, com tothom sap, les conseqüències de molts anys en què no s’han fet bé les coses. Quan passa això i vols donar la teva millor versió, no ets capaç. Però nosaltres estem molt tranquils i orgullosos per la feina que vam fer”, ha valorat.

No tinc malsons amb el Bayern. Al final, hi havia moltes coses que no estaven en les nostres mans. És indubtable que eren millors i van tenir un gran dia, encara que nosaltres també vam tenir els nostres moments. Recordo una jugada de Suárez, un pal de Busquets… el partit podria haver canviat. Cal mirar endavant”, ha afegit. Sarabia ha remarcat que “hi ha jugadors com en Piqué que han explicat bé les coses”. “Quan fa tant de temps que no fas bé les coses, això pot passar. De vegades és bo tocar fons per aixecar el cap. És una llàstima que ens enganxés a nosaltres allà, però no tenim cap rancor”, ha prosseguit.

El segon de Setién ha revelat també que encara manté contacte amb alguns futbolistes de la plantilla del Barça. “Amb el Leo no hi he parlat, però amb altres sí que ens hem intercanviat missatges”, ha afirmat.Nou comentari