Món Esport
Rufete: “L’Espanyol no ha obtingut la recompensa que mereixia”
  • CA

Francisco Rufete ha estat l’entrenador que ha acabat consumant el descens de l’Espanyol a Segona Divisió. Al final del partit al Camp Nou ha hagut de sortir a donar la cara i les seves paraules han estat clares: “Hem caigut dempeus”. Ha valorat molt positivament el joc del seu equip i considera la derrota un càstig massa dur. “Estic orgullós de l’equip. Jugar un derbi no és fàcil. L’Espanyol mereixia una recompensa que no ha aconseguit”, ha assegurat.

“A partir d’avui comença el retorn a Primera”. Amb aquestes paraules, l’actual tècnic i director esportiu dels periquitos ha iniciat l’arenga a l’afició per deixar clar quin és l’objectiu de la temporada vinent. A més, Rufete ha insinuat que acabarà el curs com a entrenador, però després es tornarà a centrar en la planificació esportiva del club. 

Les paraules del capità

Javi López, capità de l’Espanyol, ha atès Movistar LaLiga per valorar el partit i el descens del seu equip. Actuant d’ofici, el lateral blanc-i-blau s’ha disculpat amb l’afició i a la vegada ha donat les gràcies per el suport rebut malgrat els resultats obtinguts. “Estic orgullós del partit que hem fet, però són moments durs. N’assumim totes les culpes i tenim clar que tornarem a Primera Divisió més forts”, ha declarat l’andalús.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa