Món Esport
Rousaud creu que la Generalitat vol un president del Barça “de la seva corda”
  • CA

Josep Maria Bartomeu va ser molt crític amb el Govern en el discurs amb què va anunciar la seva dimissió. El ja expresident del Barça va acusar la Generalitat de Catalunya d’haver-se rentat les mans amb el vot de censura i haver pres decisions de les quals “es penedirà”. En la mateixa línia, l’exvicepresident institucional del club blaugrana, Emili Rousaud, ha apuntat que l’interès polític en què l’entitat culer sigui dirigida per algú de la corda de l’executiu “ha existit sempre”.

Considero que la Generalitat sempre ha tingut l’interès que el nou president del Barça sigui de la seva corda. Ja va passar amb Sixte Cambra, senador lligat a Convergència i Unió i vicepresident al Barça de Núñez entre el 1993 i el 1999. Però jo crec molt en la independència política i econòmica del club, que s’ha de manifestar quan passi alguna cosa, però mai ha de prendre partit”, ha declarat Rousaud en una entrevista amb l’Agència EFE.

Rousaud, que va dimitir com a vicepresident de Bartomeu poques setmanes després que esclatés el Barçagate, ha confirmat una vegada més que, d’alguna forma o una altra, participarà en les pròximes eleccions. “Sí, podria liderar una candidatura. Encara no he pres cap decisió. Estic entrevistant-me amb molts precandidats perquè crec que en aquesta situació tan crítica per al club estaria bé que hi hagués una junta transversal que acollís totes les tendències del barcelonisme i tingués neutralitat ideològica”, ha confessat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un fantasma a octubre 30, 2020 | 15:17
    Un fantasma octubre 30, 2020 | 15:17
    Fantasmes! Què bé que els han fotut fora!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa