Món Esport
Rosell descarta tornar a ser president del Barça i qualifica el mandat de Bartomeu de “molt bo”
  • CA

L’expresident del Barça Sandro Rosell ha assegurat aquest dimecres que no té cap intenció de presentar-se una altra vegada a les eleccions presidencials del 2021, ni a formar part o involucrar-se en cap altra candidatura, encara que també ha matisat que és un ‘no’ “gairebé absolut”, ja que també ha assegurat que “mai diguis mai”.

“No m’involucraré en cap candidatura, segur. Quan sàpiga els candidats, si algun val la pena, diré la meva perquè m’importa el Barça i el seu futur. No voldria que caigués en mans de grups empresarials o polítics”, ha manifestat en la presentació del seu llibre Una forta abraçada, que reflecteix els 645 dies que va passar a la presó preventiva. També té clar que no serà directiu de cap altre president. “No entraré mai en una altra junta directiva. Crec que una persona que ha tingut l’honor de ser president, no tindria sentit que entrés posteriorment de directiu. Ser president ja és el màxim honor dins del club, i així ha de quedar”, ha assegurat.

En aquest sentit, s’ha mostrat contundent sobre que no pensa presentar-se de nou, encara que amb un petit matís. “Repeteixo, no em presentaré. No puc dir un ‘no’ absolut, perquè absolut només hi ha el naixement i la mort, però gairebé segur puc dir que no”, ha apuntat. “No està dins dels meus plans tornar-me a presentar a president. Li vaig fer la promesa a la meva mare que mentre estigués viva, no ho faria. I espero que visqui molts anys. Però, com sol acabar un amic meu: ’Mai diguis mai’. Encara que la idea és mai”, ha aportat.

D’altra banda, va valorar positivament el mandat del seu “íntim amic” Josep Maria Bartomeu, qui li va prendre el relleu en la presidència blaugrana. “Els mandats es valoren per tota l’etapa, no per l’últim any. El president Bartomeu és íntim amic meu i li tinc molta empatia. Però diria que el mandat de Bartomeu, en el global, és molt bo“, ha opinat. “Per saber com són els mandats, quan mires les valoracions individuals o personals, tot és discutible i molt relatiu. Les dades no enganyen, són objectives, i si vas mirant els títols guanyats durant el mandat de Bartomeu són uns 2,5 títols per temporada”, ha destacat.

“El tema econòmic, que jo sàpiga, tots els anys han acabat amb beneficis encara que enguany probablement no, però ni el Barça ni gairebé ningú perquè empreses i clubs patiran les conseqüències del coronavirus. Però amb dades objectives, crec que està sent una gestió molt bona”, va concloure. Quant a la possibilitat que el ‘cas Neymar’ torni a reobrir-se, s’ha mostrat aclaparat. “Està arxivat pel jutge De la Mata, però sembla que algú el va obligar a reobrir-lo. Però no hi ha res, és un club que compra un jugador i a més altres coses com a drets de màrqueting. En el seu acte de reobertura, diu que ho reobre perquè l’obliguen”, ha lamentat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa