Món Esport
Koeman carrega contra la Superlliga, però també contra la UEFA
  • CA

Ell és un home de futbol i això passa per davant de tot i ho està demostrant des que ha arribat al Barça. És admirable la tasca que està duent a terme Ronald Koeman, no només amb l’equip, sinó també com a pseudoportaveu del club. Davant d’una de les situacions més crítiques de la història del futbol recent, el cas de la Superlliga, el tècnic neerlandès ha estat el primer membre de l’entitat blaugrana que ha hagut de sortir a donar la cara. Ho ha fet en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra el Getafe al Camp Nou i ha demostrat saber respondre amb una classe que ja agradaria a molts presidents i persones amb càrrecs més importants.

En primer lloc, Koeman ha assegurat que no vol opinar gaire sobre el cas, perquè, “amb tota la moguda” hi ha canvis constants. Tanmateix, sí que ha acabat donant algunes pinzellades del seu punt de vista respecte a la Superlliga. Ha dit que està “d’acord amb la piulada de Piqué”, és a dir, que creu que el futbol pertany als aficionats, ha assegurat que ell prefereix “que les derrotes tinguin importància”, però a la vegada ha entès els motius que han portat els grans clubs a idear una competició com aquesta.

En aquest sentit, el tècnic neerlandès ha demostrat que no es casa amb ningú, perquè també ha repartit alguna clatellada a la UEFA. Ha dit: “Ells parlen molt, però no escolten ni als jugadors ni als entrenadors. Ens fan jugar molts partits, no és normal la càrrega de minuts que tenen els futbolistes”. I la darrera sentència ha estat definitiva: “El més important per a ells són els diners”.

Després d’aquesta lliçó de Koeman de futbol i res més que futbol, també ha parlat sobre el partit del Camp Nou contra el Getafe, on els blaugrana s’hi juguen mitja Lliga, com a qualsevol dels vuit duels que els queden. Ha assegurat que el conjunt arriba molt motivat després de guanyar la Copa “i sobretot per com la vam guanyar”. També ha parlat meravelles de l’estat físic dels futbolistes: “L’equip està molt fort i per això hem pogut aconseguir tantes victòries”. Finalment, ho ha rematat amb un: “Ara és el moment de demostrar que podem guanyar la Lliga”.



Més notícies
Florentino Pérez, en arxiu | Europa Press
Florentino Pérez segueix tocant, però el vaixell ja s’ha enfonsat
Notícia: Florentino Pérez segueix tocant, però el vaixell ja s’ha enfonsat
Comparteix
Amb només clubs estatals i italians, el projecte de la Superlliga queda tocat de mort
Aficionats del Chelsea es manifesten en contra de la Superlliga l'any 2021 | Europa Press
Un terratrèmol de 48 hores al futbol europeu
Notícia: Un terratrèmol de 48 hores al futbol europeu
Comparteix
La Superlliga ha quedat suspesa de forma temporal dos dies després d'haver estat anunciada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa