Món Esport
Koeman: “He fet les rotacions pensant en la Copa”
  • CA

Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació després de la remuntada del seu equip al Benito Villamarín, que ha servit al Barça per sumar els tres punts contra el Betis en un partit molt sofert. El tècnic blaugrana ha sorprès tothom amb la seva alineació, plena de rotacions. En roda de premsa, no ha dissimulat i ha assegurat que ho ha fet “pensant en la Copa”, ja que és “el títol que tenim més a prop”.

Els blaugrana presenten una imatge molt millorada sobre el terreny de joc i la seva capacitat de remuntar partits i lluitar fins al final està sent molt significativa. Preguntat al respecte, Koeman ha destacat la “mentalitat” del seu equip: “Els resultats ens estan ajudant a tenir més confiança”.

Sobre alguns noms propis de la nit, el tècnic del Barça ha lamentat la lesió d’Araujo, però no s’ha aventurat a fer cap pronòstic: “Demà podrem saber el seu abast”. Trincao ha marcat el seu primer gol com a blaugrana i Koeman ha considerat que el farà “sentir-se important”.

Les respostes de Ronald Koeman

El pla de partit: “La lesió d’Araujo ha estat un gran problema, perquè hem hagut de fer entrar De Jong de forma inesperada. Tot i això, són coses que passen i ens hem hagut d’adaptar”.

La lesió d’Araujo: “Hem d’esperar per saber l’abast de la lesió. He fet entrar De Jong per tenir un central dretà i un central esquerrà. Dest encara arossega molèsties”.

La suplència de Messi: “Tocava reservar-lo perquè acumula molts minuts. Quan ha entrat ho ha fet molt bé i ha revolucionat el partit”.

Pensant en la Copa?: “Sí, sí que he fet una alineació amb el partit contra el Sevilla present. És el títol que tenim més a prop i hem d’arribar amb un bon nivell físic. Hem de protegir molts jugadors”.

La capacitat de remuntar: “Els resultats ens ajuden a tenir confiança. Hem millorat el joc durant el partit i hem posat la mentalitat correcta per donar la volta al marcador”.

El gol de Trincao: “És un jugador jove que ha arribat a un club gran i s’ha d’adaptar. Li hem donat molts minuts i ha tingt mala sort de cara a porteria. El gol servirà perquè se senti important”.

La grandesa de Messi: “És el millor jugador del món. La capacitat de creació que té és importantíssima. Està demostrant que és un jugador vital per a aquest equip”.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa