Món Esport
Koeman: “Aquest és el Barça que vull veure”
  • CA

“Aquest és el Barça que vull veure”. Amb aquesta forma tan contundent s’ha expressat Ronald Koeman després de la victòria del conjunt blaugrana contra la Reial Societat. “Hem de parlar en general i no personalitzar la victòria. La diferència respecte als partits anteriors ha estat el joc sense pilota. En Leo ha pressionat molt bé, però la resta també”, ha declarat el tècnic holandès en roda de premsa.

“La nostra primera part ha estat molt bona en tots els sentits. La Reial juga molt bé, però hem recuperat moltes pilotes, hem pressionat bé i hem desgastat molt el rival. A la represa no hem tingut tant de domini, però hem merescut guanyar igualment”, ha reflexionat. “La caiguda en el rendiment també és conseqüència de la millora del rival. A la segona meitat, la Reial ha tingut més la pilota. És un gran equip, va líder de la Lliga”, ha afegit.

Entre altres coses, Koeman ha explicat que ara “toca descansar”. “Tenim un calendari molt atapeït, amb molts partits. Espero que en Leo, en Pedri o en Mingueza, a qui hem hagut de canviar, no estiguin lesionats”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa