Món Esport
Roben a la casa de Boateng durant el Barça-Valladolid
  • CA
Kevin-Prince Boateng, durant el Barça-Valladolid.
Kevin-Prince Boateng, durant el Barça-Valladolid. | Europa Press

Aquest dissabte podria haver estat un gran dia per a Kevin-Prince Boateng. El ghanès va debutar a la Lliga i al Camp Nou i va tenir l’oportunitat de legitimar el seu fitxatge i exposar alguns motius d’aquest als afeccionats del Barça que es van desplaçar a l’estadi per presenciar el difuminat triomf contra el Valladolid. El davanter, no obstant això, no va estar massa encertat i va ser substituït al minut 60 per Luis Suárez.

 

Per si no fos poc, Boateng va rebre una molt mala notícia en arribar a casa. Segons Mundo Deportivo, el futbolista blaugrana va saber que uns lladres havien aprofitat el Barça-Valladolid per entrar al seu domicili (situat a la part alta de Sarrià) i emportar-se tota mena de joies valorades en 300.000 euros més diners en efectiu. Els Mossos ja estan investigant el succés després de la pertinent denúncia.

 

No és el primer cop que entren a robar a la casa d’un jugador del Barça aquesta temporada. Cal recordar que, el mes de novembre, Jordi Alba va patir una situació similar mentre viatjava amb l’equip a Milà per disputar-hi un partit de Champions contra l’Inter.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa