Món Esport
Què significa la reunió entre Xavi i Puyol?
  • CA

Ja fa uns quants dies que Xavi Hernández ha començat les seves vacances. En comptes de marxar a una illa paradisíaca o d’anar a algun país llunyà i exòtic, el de Terrassa ha tornat a casa. Ha viatjat a Barcelona després de llargues etapes a Qatar. Enmig dels dubtes sobre qui serà el pròxim entrenador del Barça, s’ha rumorejat que aquest retorn a Catalunya pugui significar una negociació amb el club, però, fins al moment, l’únic que ha dit l’egarenc és que no en sap res de tot això i que ell, bàsicament, només està de vacances.

Ara bé, quan tothom havia comprat aquesta versió, com a mínim de forma provisional, un fet ha tornat a despertar totes les preguntes. L’excapità del Barça i actual figura satèl·lit de la junta directiva de Joan Laporta, Carles Puyol, ha publicat una imatge a Instagram on apareix amb Xavi. Malgrat que per la fotografia només es dedueix una trobada entre amics en un restaurant de Barcelona, tampoc no es pot obviar la càrrega simbòlica que té aquest fet.

Cal tenir en compte que Puyol és plenament conscient de què fa quan publica aquesta fotografia. Sap que la gent en parlarà i projecta una imatge d’apropament i suport a Xavi per part, com a mínim, d’una certa branca del club. Pot ser que tot es quedés en una trobada amistosa, però seria molt naif pensar que no es va parlar en cap moment del futur del tècnic egarenc.

Val a dir que des de la junta de Laporta s’envien missatges contradictoris sobre el paper que pugui tenir Xavi al club en un futur. Evidentment, l’exmigcampista de Terrassa i actual entrenador de l’Al-Sadd agrada. Ara bé, hi ha directius que el veuen massa cru pel primer equip del Barça i aposten per una breu etapa al filial. També n’hi ha que creuen que el millor és que es quedi, de moment, a Qatar, mentre un altre tècnic pren el relleu de Ronald Koeman, ja que el vestidor actual està ple d’excompanys de Xavi. També hi ha els qui aposten per donar ja les claus de l’equip a l’entrenador català. Amb tot, serà un dels temes de l’estiu si no es va solucionant aviat.



Més notícies
David Barrufet, en arxiu | FC Barcelona
Laporta prescindeix de Barrufet després de 37 anys vinculat a la secció d’handbol
Notícia: Laporta prescindeix de Barrufet després de 37 anys vinculat a la secció d’handbol
Comparteix
El llegendari porter blaugrana és, fins al final d'aquesta temporada, 'general manager'
Leo Messi en un partit amb el Barça | Europa Press
La temporada acaba per a Messi
Notícia: La temporada acaba per a Messi
Comparteix
Koeman ha accedit a donar-li uns dies de descans abans de la Copa Amèrica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa