Món Esport
El Barça prepara el retorn del públic al Camp Nou
  • CA

El 7 de març de 2020, el Barça va superar la Reial Societat per 1-0 davant de 77.035 espectadors. Des de llavors, cap més aficionat ha pogut posar un peu a les graderies del Camp Nou per veure un partit. La Covid va obligar a clausurar els estadis, que han passat més d’un any tancats. Alguns clubs van poder reobrir les portes durant les dues últimes jornades de Lliga, però el Barça no ho va poder fer.

De cara la temporada vinent, si l’evolució de la pandèmia ho permet, el conjunt blaugrana espera tornar a omplir les seves graderies, encara que sigui parcialment. Segons informa Esport3, la directiva treballa amb la perspectiva d’un aforament limitat al 50%, cosa que implicaria l’entrada de 50.000 aficionats al Camp Nou. En aquest escenari, també el Johann Cruyff podria obrir les portes i acollir 3.000 persones.

D’aquesta manera, el Barça espera tenir públic ja als partits de pretemporada. Els dies 21 i 24 de juliol, el conjunt blaugrana rep la visita de Nàstic i Girona, en dos partits que, si tot evoluciona correctament, podrien comptar amb espectadors a les grades de l’estadi Johann Cruyff. De tota manera, el gran retorn no es produiria fins a l’agost, amb la celebració del trofeu Joan Gamper a la gespa del Camp Nou, que podria arribar a tenir fins a 50.000 espectadors si es permet l’aforament a la meitat. Tanmateix, tot dependrà de l’evolució de la pandèmia en els pròxims dies.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa