Món Esport
El Barça vol que torni Guardiola, segons mitjans anglesos
  • CA

El Barça podria estar obrint alguna opció perquè Pep Guardiola tornés a ser l’entrenador del primer equip, segons el diari anglès Daily Express. El Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAS) ha de confirmar en les pròximes setmanes si el Manchester City queda fora de les competicions europees durant dos anys i això podria fer que el tècnic de Santpedor es plantegés deixar el club, sempre segons aquest mitjà britànic. 

El Liverpool ha dominat la Premier League d’aquesta temporada d’inici a final fins que ha guanyat la competició i aquest podria ser un altre argument a favor del desencant de l’entrenador català cap al seu equip. A més, Quique Setién tampoc no ha estat capaç de fer funcionar el Barça i a aquestes alçades sembla que només un tècnic del perfil de Guardiola podria aconseguir recuperar l’estil amb el qual ell mateix va portar el club blaugrana a l’Olimp del futbol. 

El Daily Express insisteix que això és només una idea del club culer, que vol reunir-se amb el de Santpedor un cop finalitzi el curs, però que en cap cas ell mateix hauria mostrat cap símptoma de voler deixar el City. De fet, el mateix Guardiola ha deixat clar en diverses ocasions que la seva voluntat és continuar sent entrenador dels anglesos encara que la sanció del TAS s’acabi ratificant. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa