Món Esport
El Barça respira després de l’ensurt de Dest
  • CA

Les alarmes van saltar a Can Barça el passat dijous quan Sergiño Dest va haver de retirar-se amb problemes físics del partit de la selecció dels Estats Units davant Jamaica. El lateral va ser substituït al minut 77 de partit després de notar unes molèsties als isquiotibials. El jugador culer va ser l’autor d’una assistència a Pepi al primer dels dos gols que va fer el davanter en la victòria del seu equip per 2-0.

Els problemes físics de Dest van portar molt mals records al club blaugrana. El defensa ja es va lesionar amb la seva selecció el passat mes de setembre en un partit contra Canadà. Llavors, el futbolista va haver d’estar una setmana de baixa per un esquinç al turmell. Però no va arribar a perdre’s cap duel perquè el partit que llavors havia de jugar el Barça al camp del Sevilla es va ajornar

Tot va quedar en un ensurt en aquella ocasió i sembla ser que ara tornarà a ser així. Diversos mitjans apunten que Sergiño Dest estarà disponible pel partit dels Estats Units contra Panamà que es disputarà aquesta nit. El lateral del Barça és una de les peces claus de la seva selecció i costa pensar que el tècnic nord-americà, Gregg Berhalter, el pugui reservar per precaució si el futbolista es veu capacitat per jugar.

La tornada de Dest a Barcelona està prevista pel dijous, un dia després la selecció estatunidenca s’enfronti a Costa Rica. El defensa comptarà amb tres dies per recuperar-se abans del partit del Barça contra el València de diumenge 17 d’octubre a les 21:00 hores. El lateral està sent imprescindible per Ronald Koeman en l’inici d’aquest curs. De fet, el nord-americà ha disputat tots els partits de Lliga i un dels dos duels que els blaugranes han jugat a la Champions League.



Més notícies
Sergiño Dest, amb la selecció dels Estats Units | Europa Press
Dest torna a ensopegar amb la mateixa pedra
Notícia: Dest torna a ensopegar amb la mateixa pedra
Comparteix
El futbolista estatunidenc s'ha tornat a lesionar amb la seva selecció
Una llegenda del futbol professa les seves arrels catalanes
Notícia: Una llegenda del futbol professa les seves arrels catalanes
Comparteix
Éric Cantona va parlar com un catala més en enviar el seu suport als Dragons Catalans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa