Món Esport
Recta final abans del Nàpols, amb la novetat d’Araujo
  • CA

Grans notícies per a Setién. Si bé fa uns mesos la recuperació de Ronald Araujo no hauria semblat gran cosa per al Barça, la importància que ha anat guanyant el central del final el darrer tram de temporada fa que poder comptar amb ell per a la Champions sigui quelcom molt rellevant. I és que l’uruguaià s’ha pogut recuperar de la lesió patida a la final del play-off d’asccens a Segona amb el filial davant el Sabadell i ja ha pogut entrenar en la sessió del matí del dimarts 4 d’agost.

Amb un Lenglet que torna de lesió i un Umtiti més que irregular i també tocat, Araujo ha guanyat molt pes l’eix de la defensa blaugrana i, sempre darrere de Piqué, l’uruguaià podria ser considerat el tercer central de Setién. Val a dir que el defensa del filial no ha entrenat amb els seus companys, sinó que ha fet treball específic sobre la gespa, però tot sembla indicar que podria arribar per al partit del dissabte 8 d’agost davant el Nàpols al Camp Nou.

Més enllà del ja anomenat Umtiti, Arthur continua sense aparèixer als entrenaments. Pel que fa a la resta de futbolistes, Setién ha pogut comptar amb tots ells, inclosos Dembélé i Griezmann, ja recuperats de la seva lesió. A més, el Petit Príncep estaria en un molt bon estat de forma i de motivació, segons ha informat RAC1. També continua la forta presència de jugadors del filial. A part dels habituals Riqui Puig, Ansu Fati, Araujo i Iñaki Peña, Setién ha cridat avui Òscar Mingueza, Ludovit Reis, Jandro Orellana, Monchu i Konrad.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa