Món Esport
Ramon Planes acompanyarà Abidal a la secretaria tècnica
  • CA

 

El Barça ha anunciat que el fins ara director esportiu del Getafe, Ramon Planes, serà l’adjunt de la secretaria tècnica, de forma que acompanyarà a Èric Abidal en el seu nou càrrec. Aquest mateix estiu havia estar pretès pel Sevilla i també per l’Espanyol. El Getafe, que havia exigit a altres conjunts el pagament d’una quantitat, finalment ha decidit alliberar-lo sense demanar compensació econòmica. 

 

Ramon Planes, de 50 anys, arriba procedent del Getafe, on des del 2017 exercia les funcions de secretari tècnic. En l’àmbit internacional, també va formar part del Tottenham Hotspur de la Premier League, durant la temporada 2014/15. L’experiència de Planes resulta fonamental per a la seva incorporació, ja que serà la mà dreta d’un Abidal que tot just s’estrena en aquesta funció. Planes, a més, té un ampli coneixement del mercat futbolístic nacional i internacional. 

Prèviament, gairebé tota la seva carrera com a tècnic l’ha dut a terme a l’Espanyol. I és que primer va ocupar la secretaria tècnica des del juny del 2007 fins al maig de 2009, abans de passar a ser director esportiu fins al novembre del 2012, any en què l’ara blaugrana Philippe Coutinho va jugar com a blanc-i-blau. Al conjunt blanc-i-blau també hi va incorporar jugadors com Juan Forlín, Ben Sahar, Daniel Osvaldo, Joan Verdú, Sergio García, Héctor Moreno, Christian Stuani o Samuele Longo. 

 

Unes funcions tècniques que, amb equips espanyols, també va exercir amb L’Hospitalet (1999/03), el Racing de Santander (2003/05), l’Alabès (2005), el Lleida (2006/07), l’Elx (2015/16) i el Rayo Vallecano(2016/17), abans de fitxar pel Getafe.



    Nou comentari

    Comparteix

    Icona de pantalla completa