Món Esport
Rafinha desmenteix el seu pare: “Estic totalment compromès amb el Barça”
  • CA
Coutinho felicita Rafinha pel seu gol a l'Inter de Milà
Coutinho felicita Rafinha pel seu gol a l’Inter de Milà | ALEJANDRO GARCÍA / EFE

Rafinha Alcántara vol seguir sent un jugador del Barça. Així ho a assegurat el brasiler en un acte, la II Cursa en Marxa Contra el Càncer, on ha reivindicat que el seu desig és convèncer Ernesto Valverde per tenir més minuts de blaugrana: “Sóc jugador del Barça i estic completament compromès amb el club”, ha expressat, contradient les paraules que havia dit el seu pare, Mazinho, el dia abans. 

 

Si el seu pare l’havia animat a buscar una sortida perquè al Barça “ho té complicat”, Rafinha ha intentat rebaixar la tensió deixant clar que està “centrat” amb el club blaugrana, i que les declaracions del seu pare “són equivocades” pels valors que li ha ensenyat el propi Mazinho, d’entrenar més fort el dia següent al dia que no es juga. “El que està passant és de bojos. No s’entén res, juga tres partits seguits i després, de cop, surt de l’equip”, havia exclamat el seu pare, fent públic el seu desig d’anar a un club “que li doni 30 o 40 partits cada temporada perquè fa massa que no juga amb regularitat”. 

 

Rafinha no només ha insistit que no vol marxar a l’hivern, sinó que ha fet autocrítica: “Estic en un dels millors equips del món, on hi ha els millors jugadors del món i la competitivitat és molt gran. El que he de fer és esforçar-me i treballar més”. El brasiler, a més, ha obert les portes del club a un possible retorn de Neymar, compatriota seu: “M’agradaria que tornés. És dels millors jugadors del món, però no he parlat amb ell sobre aquest tema”. 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa