Món Esport
Què feien al Camp Nou mentre el Barça guanyava a Mendizorrotza?
  • CA

Suárez va fer dos gols ahir a Mendizorrotza, el camp de l’Alabès. I, tot i que sembla impossible, també els va marcar al Camp Nou. Els jugadors del Barça (i de molts altres equips) van ser protagonistes principals ahir a l’Estadi. 

El Camp Nou ha acollit per primera vegada a la seva història, un torneig de videojocs. El feu blaugrana va ser ahir la seu de les finals regionals d’una lliga mundial de Pro Evolution Soccer, un dels videojocs més importants de la disciplina esportiva. 

Aquest mateix estiu el club blaugrana va signar un acord de patrocini amb la companyia japonesa Konami, propietària del joc en qüestió. I el Barça ha cedit el seu estadi per celebrar la final regional d’una competició que s’anomena Road to Cardiff i que celebrarà la seva final al mateix estadi que es disputarà la final de la Champions. 

Ahir al Camp Nou @Josesg93 va guanyar-se el seu bitllet per aquest esdeveniment, superant a la final @E_C_Oneil (Holanda). Va anar passant rondes davant rivals de diferents països del vell continent: fins a setze persones van arribar a aquesta fase final. El @Josesg93 va endur-se un xec de 20.000$, mentre que el segon va guanyar 10.000$.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa