Món Esport
Quarta pròrroga del secret de sumari del ‘Barçagate’
  • CA

El secret de sumari del Barçagate, la trama mitjançant la qual la directiva de Josep Maria Bartomeu hauria pagat al voltant d’un milió d’euros a diverses empreses –entre elles I3 Ventures– amb l’objectiu de difamar i menysprear actors de l’entorn blaugrana contraris amb la seva gestió, ha tornat a prorrogar-se. Per tercera vegada, la titular del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, Ángeles Fernández, ha decidit allargar el procés un mes més.

El motiu, segons ha informat la Cadena SER i ha pogut confirmar aquest mitjà, és que els Mossos d’Esquadra segueixen sense rebre la documentació requerida al Barça. Cal recordar que la jutgessa va trobar indicis de delicte i, per tant, considera que és necessari que la perquisició se segueixi realitzant de forma secreta per evitar qualsevol risc de desaparició de proves essencials. Aquest dimarts 10 de novembre s’acabava el termini de la darrera pròrroga del secret de sumari, però la situació encara no ha finalitzat. El cas, per tant, continua obert.

Cal recordar que aquest procés es va iniciar per la denúncia de Dignitat Blaugrana per “presumpte delicte d’administració deslleial i/o corrupció entre particulars”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa