Puyol rebutja la proposta de Bartomeu i no serà el nou director esportiu del Barça

L’exjugador culer ha argumentat que en aquests moments “diversos projectes personals en els quals em trobo immers m’impedirien atorgar la dedicació exclusiva que el càrrec mereix”

Carles Puyol ha anunciat, aquest dimecres a través de les seves xarxes socials, que ha rebutjat tornar al Barça com a director esportiu del club blaugrana. L’exjugador culer ha argumentat que en aquests moments “diversos projectes personals en els quals em trobo immers m’impedirien atorgar la dedicació exclusiva que el càrrec mereix”, però ha aprofitat l’ocasió per agrair a la junta directiva de Josep Maria Bartomeu “la confiança dipositada en mi en oferir-me aquesta posició de tanta responsabilitat”.

“No ha estat una decisió fàcil, ja que sempre he dit que m’agradaria tornar a la que considero casa meva”, ha afegit Puyol en un missatge dedicat “a tota la família culer” després que “les últimes setmanes s’hagin publicat força notícies sobre la meva possible incorporació al Barça com a nou director esportiu”. D’aquesta forma, la llegenda del Barça no ha acceptat la proposta d’un Bartomeu que va exterioritzar sense cap mena de miraments, a principis del mes de setembre, que “tant de bo que arribem a un acord, ha estat fora treballant i s’ha preparat molt”. De moment, però, Carles Puyol no creu que hagi arribat el moment de tornar al Camp Nou.

El comunicat de Carles Puyol

“Bona tarda a tothom. Les últimes setmanes s’han publicat força notícies sobre la meva possible incorporació al Barça com a nou director esportiu. És per això que em sento en l’obligació de comunicar a tota la família culer que, després de pensar-m’ho molt, he decidit no acceptar l’oferta del club. No ha estat una decisió fàcil, ja que sempre he dit que m’agradaria tornar a la que considero casa meva, però diversos projectes personals en els quals em trobo immers m’impedirien en aquests moments atorgar la dedicació exclusiva que el càrrec mereix. M’agradaria agrair al club la confiança dipositada en mi en oferir-me aquesta posició de tanta responsabilitat. Salut i Visca el Barça”.

Més informació

Nou comentari