Món Esport
El PSG confirma contactes amb el Barça per Neymar

El divorci entre Neymar i el PSG és absolut. Aquest dilluns, el club francès va difondre un comunicat en el qual va informar que l’extrem brasiler no s’havia presentat a l’entrenament de l’equip de Thomas Tuchel encara que estava convocat i no tenia permís per absentar-se. Només unes hores més tard que esclatés definitivament una bomba que ha confirmat les intencions de l’atacant de deixar París aquest estiu, el director esportiu del campió de la Ligue 1, Leonardo, ha concedit una entrevista a Le Parisien i ha seguit obrint de bat a bat la porta de sortida al futbolista.

“Neymar pot abandonar el PSG si hi ha una oferta convenient per a totes les parts, però fins ara no se sap si algú vol comprar-lo ni quin preu està disposat a pagar. El que sí que està clar és que tot això no es fa en un dia. Això segur”, ha declarat Leonardo al mitjà de comunicació citat. “El PSG vol confiar en jugadors que desitgin quedar-se i construir quelcom gran. No necessitem futbolistes pels quals quedar-se sigui fer-nos un favor. No conec un club que hagi guanyat amb un jugador més fort que ell. Perquè un club avanci, ha de tenir control per sobre de qualsevol cosa. Fins i tot amb els seus jugadors més importants”, ha continuat declarant, en un missatge enverinat dedicat a Neymar.

A més, el director esportiu del club francès ha reconegut que hi ha hagut “contactes molt superficials amb el Barça”, encara que també ha deixat clar que el club blaugrana no ha fet cap oferta: “No hem rebut res. A més, no hem vist que el Barça estigués realment en la posició de comprador. És important el moment en què es resolgui el cas, perquè no és una qüestió de sentiments, sinó financera”. Per últim, encara que ha informat que el desig de Neymar de marxar del Parc dels Prínceps “esta clar per a tothom”, ha volgut recordar que “en el futbol, avui dius una cosa i demà una altra”: “És increïble, però és així”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa