Món Esport
El protocol del Barça pel retorn del públic al Camp Nou
  • CA

En les últimes hores, el Barça ha enviat un protocol a la Generalitat de Catalunya amb el qual ha demanat l’obertura del Camp Nou a l’afecció culer per als tres partits de la fase de grups de la Champions que disputarà com a local abans que s’acabi el 2020. Encara que la consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat aquest mateix dijous que veu “impossible” que l’estadi blaugrana pugui acollir partits a porta oberta en el curt termini, l’entitat culer no desisteix en el seu intent de recollir ingressos de qualsevol forma possible per evitar que la situació econòmica complicada que travessa empitjori.

Segons ha informat la Cadena SER, el Barça ha plantejat al Govern un retorn esglaonat dels afeccionats al Camp Nou: proposa que n’entrin 1.000 contra el Ferencváros (20 d’octubre), 10.000 contra el Dinamo de Kíev (4 de novembre) i 25.000 davant la Juventus de Torí (8 de desembre). En cas que el seu plantejament sigui aprovat, quelcom que ara per ara es preveu complicat, i que hi hagi més demanda que oferta, el club blaugrana farà un sorteig entre abonats per decidir quins són els primers privilegiats a gaudir en directe d’un partit de l’equip entrenat per Ronald Koeman.

A més, el Barça també ha demanat que hi hagi públic al Palau Blaugrana el divendres 23 d’octubre, coincidint amb la visita del Reial Madrid corresponent a la fase regular de l’Eurolliga, i en els partits del filial masculí i el primer equip femení de futbol a l’Estadi Johan Cruyff. Caldrà veure quina resposta rep la directiva de Bartomeu, encara que les restriccions imposades pel Procicat a Catalunya no preveuen un escenari massa optimista. És important recordar que l’esport català no professional s’ha hagut de tornar a aturar per intentar contenir la pandèmia.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mascareta, mans, distància i molt, molt, molt de sentit comú a octubre 16, 2020 | 10:56
    Mascareta, mans, distància i molt, molt, molt de sentit comú octubre 16, 2020 | 10:56
    Un partit de futbol és un acte completament prescindible en mig d'una pandèmia com la que patim. N'estem farts de la prepotència del futbol professional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa