El Pozo assalta el Palau i pren el factor pista al Barça (2-3)

Ningú va dir que seria fàcil. El Pozo guanya el segon part de la final de la Lliga Nacional de Futbol Sala i recupera el factor pista abans que la sèrie es traslladi a Múrcia (2-3). El conjunt entrenat per Diego Giustozzi assalta el Palau a la pròrroga i iguala a un triomf l’eliminatòria decisiva pel títol de la regularitat.

El Palau Blaugrana tenia moltes ganes de festa. Al voltant de 5.500 afeccionats blaugrana s’han desplaçat al pavelló a animar els homes d’Andreu Plaza per intentar guanyar el segon punt de les finals després del 7-2 del passat cap de setmana, en el primer compromís de la sèrie. Avui, però, ha estat una altra història. El Pozo ha estat lleugerament superior i ha comptat amb més oportunitats que el Barça, encara que el partit s’ha hagut de decidir a la pròrroga.

Ferrao ha avançat els locals a la primera meitat, Andresito i Darío han capgirat el marcador i Sergio Lozano ha enviat el partit al temps reglamentari. Llavors, Fernando s’ha aliat novament amb la fortuna i ha fet el gol que ha decidit el segon partit de la final, en el qual el Barça ha reclamat dos penals que els àrbitres no han assenyalat.