El Pozo assalta el Palau i pren el factor pista al Barça (2-3)

Els murcians superen el conjunt blaugrana a la pròrroga gràcies als gols d'Andresito, Darío i Fernando

Ningú va dir que seria fàcil. El Pozo guanya el segon part de la final de la Lliga Nacional de Futbol Sala i recupera el factor pista abans que la sèrie es traslladi a Múrcia (2-3). El conjunt entrenat per Diego Giustozzi assalta el Palau a la pròrroga i iguala a un triomf l’eliminatòria decisiva pel títol de la regularitat.

El Palau Blaugrana tenia moltes ganes de festa. Al voltant de 5.500 afeccionats blaugrana s’han desplaçat al pavelló a animar els homes d’Andreu Plaza per intentar guanyar el segon punt de les finals després del 7-2 del passat cap de setmana, en el primer compromís de la sèrie. Avui, però, ha estat una altra història. El Pozo ha estat lleugerament superior i ha comptat amb més oportunitats que el Barça, encara que el partit s’ha hagut de decidir a la pròrroga.

Ferrao ha avançat els locals a la primera meitat, Andresito i Darío han capgirat el marcador i Sergio Lozano ha enviat el partit al temps reglamentari. Llavors, Fernando s’ha aliat novament amb la fortuna i ha fet el gol que ha decidit el segon partit de la final, en el qual el Barça ha reclamat dos penals que els àrbitres no han assenyalat.

Més informació

Nou comentari