Món Esport
Diversos casos de coronavirus al Cornellà després de jugar contra el Barça
  • CA

La Unió Esportiva Cornellà ha detectat diversos casos de coronavirus en la seva plantilla hores després de jugar contra el Barça. Només un, no obstant això, es tracta d’un dels jugadors que va tenir minuts davant el conjunt blaugrana. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, no obstant això, s’ha fet una crida a la tranquil·litat: la plantilla culer s’ha sotmès aquest divendres a tests d’antígens i tots els resultats han estat negatius.

Per aquest motiu, el partit entre l’Elx i el Barça, previst per al pròxim diumenge a les 16.15 hores, es podrà disputar amb normalitat excepte un canvi radical de la situació. De fet, i excepte que algun futbolista blaugrana tingui símptomes de la Covid-19, fonts de l’entitat catalana asseguren que la previsió és que el vestidor no se sotmet a més proves fins a la setmana vinent, 48 hores de l’enfrontament de Copa contra el Rayo Vallecano.



Més notícies
Antoine Griezmann, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
Elx-Barça: horari i TV
Notícia: Elx-Barça: horari i TV
Comparteix
Quan i on es podrà seguir el partit entre el conjunt valencià i el blaugrana, corresponent a la vintena jornada de la Lliga Santander
Araujo, durant el Cornellà-Barça | FC Barcelona
El Rayo Vallecano, rival del Barça als vuitens de la Copa
Notícia: El Rayo Vallecano, rival del Barça als vuitens de la Copa
Comparteix
L’eliminatòria es disputarà a partit únic a Vallecas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa