Món Esport
El posicionament de Víctor Font sobre un possible ajornament de les eleccions

Víctor Font, com Joan Laporta, vol que les eleccions a la presidència del Barça se celebrin “tan aviat com sigui possible” malgrat les restriccions contra el coronavirus. El líder de Sí al Futur, no obstant això, també ha deixat molt clar que el club blaugrana s’hi juga molt en els comicis i, per tant, és molt important garantir un nivell de participació elevat. “Respectem el que la junta electoral ha dictaminat. El procés de recollida ja ha estat més llarg del que és habitual. Nosaltres volem assegurar que, el dia de les eleccions, tots els socis i sòcies puguin votar de forma segura. Davant de les eleccions més importants de la història recent del Barça, no podem acceptar que el nou president i la nova junta directiva no siguin escollits amb un nivell de participació elevat. Ens hi juguem molt. Amb el vot electrònic seria molt més fàcil, però ens haurem d’adaptar a la modalitat de vot permesa”.

En la compareixença davant els mitjans de comunicació que ha realitzat després de la presentació del seu projecte econòmic, Font també s’ha mostrat optimista de cara al pròxim dilluns, quan finalitza el termini de recollida de signatures. “Esperem passar el tall de 2.257 firmes i poder proclamar oficialment la nostra candidatura”, ha manifestat. El precandidat considera, de cara a la campanya, que les propostes financeres seran “més importants que mai”. “El Barça està a l’UCI i en una situació molt crítica. És una realitat. Malauradament, el projecte econòmic serà fonamental en aquestes eleccions. Ens agradaria parlar de possibles fitxatges o de coses més positives, però la situació és la que és”, ha justificat. Sobre possibles incorporacions, de fet, s’ha mostrat molt escèptic: “Qualsevol canvi en la plantilla s’ha de fer sense que hi hagi cap canvi rellevant en els comptes del club. Eric Garcia seria un bon reforç, però la seva incorporació no podrà deslligar-se d’aquesta realitat”.

Per últim, Font també ha estat qüestionat per la incorporació de Marc Duch, portaveu del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu, a la seva precandidatura. “En Marc és una persona molt mobilitzada. El vaig conèixer fa cinc anys i des de llavors hem mantingut moltes converses. En període electoral és molt fàcil fer promeses, però en els últims 50 anys no hi ha hagut cap diferència en la relació entre la junta directiva i els socis, els vertaders socis del club. Volem ser un club més transparent. En Marc és independent i no es vendrà a cap interès. No s’hauria implicat si no veiés clarament que som un projecte seriós”, ha reflexionat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa