Tsunami crida a portar pilotes inflables al Camp Nou pel clàssic

La plataforma aprofita una informació de 'La Vanguardia' per anunciar la primera acció a dur a terme a dins de l'estadi blaugrana

S’apropa el moment de conèixer exactament què ha preparat el Tsunami Democràtic pel clàssic d’aquest dimecres 18 de desembre. La plataforma, que ha convocat una mobilització als afores del Camp Nou abans del partit entre el Barça i el Madrid, aprofitarà l’àmplia repercussió mediàtica del duel per demanar el diàleg entre Catalunya i Espanya. Segons ha avançat La Vanguardia, una de les accions que s’ha planejat és la de fer ploure pilotes inflables de platja sobre el terreny de joc.

A més d’aquestes pilotes, sempre segons el mateix mitjà, Tsunami també vol que es llancin una segona tipologia de pilotes, semblants a les bales de foam, per simular els projectius que utilitzen els antidisturbis dels Mossos d’Esquadra. El llançament d’aquests objectes es veuria a través de les televisions i obligaria l’àrbitre a aturar al partit, quelcom que compleix els requisits que vol aconseguir el moviment.

Evidentment, és molt més que probable que, com ja és habitual des de fa força temporades, hi hagi alguna pancarta abans que comenci l’enfrontament a favor de la llibertat dels presos polítics i del diàleg entre Catalunya i Espanya per desbloquejar el conflicte. L’afecció del Barça no vol desaprofitar la caixa de ressonància d’un clàssic i, sobretot, no pretén normalitzar la situació excepcional que pateix el país.

Tsunami ho desmenteix, però agraeix la idea i demana que tothom porti pilotes inflables al Camp Nou

Tsunami ha desmentit, a través de les xarxes socials, haver planificat aquesta acció com ha informat La Vanguardia, però ha assegurat que “ens sembla bona idea” i ha demanat a tots els afeccionats que tinguin previst assistir al Camp Nou que portin pilotes inflables a l’estadi. “Moltes gràcies, La Vanguardia. Afegiu el vostre missatge a les pilotes inflables”, ha sentenciat la plataforma. 

Nou comentari