Món Esport
El pla d’entrenaments de la primera setmana del Barça de Koeman
  • CA

Sense Leo Messi i amb moltes incògnites a resoldre en relació amb la confecció de la plantilla definitiva de cara la temporada 2020/21, però el Barça de Ronald Koeman arrencarà aquest dilluns 31 d’agost. Poc més de dues setmanes després d’un 2-8 històric que ha tingut –i tindrà– moltes conseqüències, el conjunt blaugrana mira cap endavant amb l’objectiu ja no de passar pàgina, sinó de canviar de llibre. Aquest dilluns, a partir de les 17.30 hores, el tècnic holandès dirigirà la seva primera sessió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A diferència d’altres pretemporades, el primer equip del Barça no durà a terme dobles sessions d’entrenament en els primers compassos. Aquesta setmana, els culers s’exercitaran una vegada per dia excepte el dijous i el diumenge, quan els futbolistes tindran l’oportunitat de descansar. De moment, el club blaugrana no ha anunciat quins partits disputarà per preparar l’inici de la Lliga Santander, però és molt probable que en les pròximes hores o dies hi hagi alguna comunicació al respecte.

Els jugadors del filial que faran la pretemporada amb el primer equip

Segons ha informat Mundo Deportivo, Ilaix Moriba, Konrad de la Fuente, Arnau Tenas, Jorge Cuenca, Monchu, Oriol Busquets i Sergio Akieme seran els futbolistes del filial que faran la pretemporada a les ordres de Ronald Koeman. A falta de confirmació oficial, Riqui Puig, Ansu Fati i Ronald Araujo faran un pas endavant en la seva carrera aquest estiu i adquiriran fitxa –i dorsal, és clar– del primer equip. La il·lusió que genera el futur de les dues primeres perles, sobretot, és un dels únics motius que el barcelonisme té per somriure.

Aquest dilluns, sorteig del calendari de la Lliga

La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat que el sorteig del calendari de la Primera i la Segona Divisió, que tants problemes ha donat, se celebrarà també aquest dilluns. En conseqüència, el Barça, el Girona, el Sabadell i l’Espanyol coneixeran ja l’ordre dels rivals als quals s’enfrontaran. Cal recordar que blaugrana i blanc-i-vermells, que van acabar la temporada 2019/20 més tard, començaran la competició més tard que la resta d’equips, entre els quals es trobaran arlequinats i pericos.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa