Món Esport
Pjanic, ambiciós: “He vingut al Barça per jugar”
  • CA

No podrà tornar a casa seva i ser rebut amb els braços oberts per part dels afeccionats de la Juventus, però ell espera la visita al seu exequip “amb molta il·lusió”. Miralem Pjanic ha estat el futbolista del Barça encarregat d’atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del partit entre italians i catalans, corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions, i s’ha mostrat molt ambiciós després d’haver tingut pocs minuts en l’inici de temporada.

És clar que vull jugar, espero que tant demà com en el futur sigui així. Les coses estan anant bé, m’estic ambientant. Vaig arribar més tard per culpa del coronavirus, però estic a disposició de l’entrenador. Vull ajudar l’equip a la Lliga i a la Champions, crec que tinc moltes coses a aportar. La temporada és molt llarga i aquest equip, amb la qualitat que té, millorarà”, ha valorat Pjanic. “Necessito un temps per adaptar-me al Barça, però espero fer moltes coses importants. M’ho deixaré tot, tal com vaig fer a la Juventus”, ha afegit.

Les declaracions de Pjanic prèvies al Juventus-Barça

Una visita al seu exequip: “Estic molt content i emocionat d’estar aquí. Vaig passar quatre anys molt bons a la Juventus. Soc molt feliç de retrobar-me amb les persones que treballen al club i de saludar els excompanys, però estic centrat en el partit de demà contra un equip molt exigent i difícil en què ens jugarem la primera posició del grup”.

No accepta ser el suplent: “És clar que vull jugar, espero que tant demà com en el futur sigui així. Les coses estan anant bé, m’estic ambientant. Vaig arribar més tard per culpa del coronavirus, però estic a disposició de l’entrenador. Vull ajudar l’equip a la Lliga i a la Champions, crec que tinc moltes coses a aportar. La temporada és molt llarga i aquest equip, amb la qualitat que té, millorarà”.

Li posarà tan difícil com pugui a Koeman: “És normal que en un gran club hi hagi competència. Jo soc aquí per ajudar el meu equip i vull jugar. Crec que puc jugar al costat de Busquets i De Jong, però no és una decisió que em correspongui a mi. Jo he d’entrenar bé i l’entrenador és el que ha de prendre les decisions”.

Confia en Griezmann: “Griezmann és un jugador que forma part del grup i que és un golejador. Per a ell és important marcar. Ell, com tothom, ha d’acceptar les decisions de l’entrenador, encara que no li agradin. És un futbolista molt bo que ens ajudarà molt els pròxims dies. Tots els atacants necessiten marcar per estar bé. Comptem i confiem molt amb ell, crec que demà farà un bon partit si juga”.

Inici dubitatiu de la Juventus de Pirlo: “La Juventus necessita una mica de temps per adaptar-se al que vol Pirlo. És normal que al principi li passi el que li està passant. El partit de demà serà molt difícil per a nosaltres. Conec la plantilla amb la qual ens enfrontarem i serà complicat emportar-nos els tres punts”.

No podrà tornar a casa amb públic: “Està clar que seria millor que hi hagués públic i espero que més aviat que tard puguem jugar amb aficionats a les grades. Tot i això, jo espero el partit amb molta il·lusió igualment”.

Confia en el seu potencial: “Necessito un temps per adaptar-me al Barça, però espero fer moltes coses importants. M’ho deixaré tot, tal com vaig fer a la Juventus”.

El privilegi de coincidir amb Messi i Cristiano: “Messi és el millor jugador de la història i és un privilegi jugar al costat de Messi. És una gran oportunitat compartir vestidor amb ell, com ho va ser amb Cristiano. En Leo no m’ha dit res sobre Ronaldo, però, estem concentrats al màxim en el partit”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa