Piqué i Sergi Roberto, orgullosos del posicionament del Barça, rebutgen la sentència

El central i el migcampista comparteixen la publicació del club blaugrana, en la qual ha assegurat que "la presó no és la solució"

Dos dels capitans del Barça no giren l’esquena a la realitat del país i rebutgen la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem. Gerard Piqué i Sergi Roberto, els dos futbolistes culers que, en els darrers anys, més s’han posicionat a favor de la llibertat d’expressió i el dret a decidir, han compartit el comunicat de l’entitat blaugrana, el primer club esportiu a posicionar-se contra el text dictat per Pablo Llarena, i hi han afegit els seus respectius missatges. “Orgullós de formar part d’aquest club”, ha publicat (en anglès) el central; “Tot el meu suport i solidaritat”, ha piulat el migcampista.

A més, Gerard Piqué ha repiulat una publicació de la periodista Gemma Herrero: “Si algú creu que els que sortiran al carrer per manifestar-se contra la sentència són, només i tots, independentistes és que no s’han assabentat de res. Però de res”.

Més informació

Comentaris

    ? Octubre 14, 2019 2:52 pm
    El central i el migcampista compareixen la publicació del club blaugrana
    Només un club. Octubre 14, 2019 3:31 pm
    Però el Barça va decidir jugar el partit de l'1-O del 2017. El dia que amb molta pena vaig deixar de ser culé. Gran decepció amb la directiva i amb els jugadors. Va ser el dia que el Barça va passar a ser NOMÉS UN CLUB.

Nou comentari