Piqué i Ramos deixen de banda les diferències per promoure l’esport durant el confinament

No és moment per pensar en les diferències esportives. Gerard Piqué i Sergio Ramos han unit forces i han participat en la campanya #BeActive de la FIFA, l’Organització de les Nacions Unides (ONU) i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que promou l’activitat física tot i el confinament obligat per la pandèmia del coronavirus. Els centrals del Barça i el Madrid, respectivament, s’han afegit a una iniciativa emmarcada en el Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau.

“En aquests moments hem d’estar junts. Hem de mantenir la distància, però no hem de perdre l’enfocament. Això significar fer la teva part cada dia”, han assenyalat els dos defenses en un vídeo publicat per la FIFA. “Veiem les nostres diferències, però si ens mantenim units som més forts. Sigues actiu, mantén-te en forma i positiu. Som-hi”, han manifestat Piqué i Sergio Ramos.

L’OMS recomana que les persones adultes sanes practiquin com a mínim 30 minuts d’activitat física i que els nens en facin una hora. Entre les recomanacions de la iniciativa, es troben diverses classes d’exercicis, balls, vídeojocs actius, saltar la corda o practicar exercicis de força muscular i entrenament equilibrat. “La salut és el més important. I l’esport hi juga un paper fonamental”, ha valorat el president de la FIFA.Més notícies

Intercanvi de dards enverinats entre l’Ajax i Sergio Ramos

El club holandès i el central del Reial Madrid s'han intercanviat missatges a través de les xarxes socials

Missatge optimista de Piqué: “Tots junts som invencibles”

El central del Barça insisteix en la importància d'estar units i a casa

Nou comentari