Món Esport
Piqué pretén organitzar un mundial de tennis
  • CA

Gerard Piqué és un gran afeccionat al tennis. El català ho demostra assistint a diversos partits durant la temporada, com el darrer torneig Open Mutua Madrid, al qual va fer acte de presència la setmana passada i on va ser escridassat pel públic present a la Caja Mágica. Però Piqué no va anar a Madrid només per gaudir del partit entre David Ferrer i Kukushkin. Segons expliquen els diaris El Español i Daily Mail, el central català té la idea d’organitzar un campionat mundial alternatiu a la Copa Davis, amb el suport de l’ATP i de tennistes de gran prestigi internacional.

El torneig, que segons aquests dos mitjans ja està en negociacions, vol afavorir les peticions dels jugadors professionals, unes reclamacions no escoltades en els darrers anys per la Federació Internacional de Tennis (ITF). La idea de Piqué és dissenyar un torneig amb 16 equips (per països) i que tingui una durada d’una setmana, unes condicions que tindrien el suport dels tennistes més prestigiosos.

 

El futbolista blaugrana també comptaria amb el suport de l’ATP, l’associació de tennistes professionals que organitza el circuit mundial ATP World Tour i que gestiona la classificació dels millors jugadors del món. Segons El Español, el nou torneig comptaria amb un finançament d’entre 350 i 500 milions d’euros.

Gerard Piqué es va reunir amb el president de l’ATP Chris Kermode a Madrid, un contacte que ja va treballar durant la Copa Masters de Londres del novembre passat, a la qual també hi va assistir.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa