Món Esport
Piqué, sobre Messi: “Tant de bo que se’l pugui seduir perquè es quedi al Barça”
  • CA

Gerard Piqué espera, com bona part del barcelonisme, que Leo Messi no marxi del Barça l’estiu del 2021, quan finalitza el seu contracte. El central català ha aprofitat la seva participació a Zumbados, el programa solidari de la fundació CRIS contra el càncer, per confessar que espera que l’argentí es quedi més anys al Camp Nou.

“Caldrà preguntar-li a en Leo. Jo no ho sé, tothom espera que es quedi, però és una decisió molt seva i personal. Ja veurem què passa. Mentre continuï vestint la samarreta del Barça sempre hi haurà esperança. Tant de bo que d’alguna manera se’l pugui seduir perquè es pugui quedar més anys”, ha valorat.

A més, Piqué ha confessat que li agradaria ser president del Barça en un futur. “En les eleccions que se celebraran el pròxim mes de gener no m’hi puc presentar, però mai se sap què passarà en un futur. Soc molt culer i m’agradaria ajudar el club de la meva vida a millorar i créixer. Hauria d’estar molt preparat, però”, ha analitzat. “Ho faré si algun dia veig que puc aportar coses que ajudarien el Barça. És una il·lusió que sempre he tingut, però no sé si es realitzarà en un futur”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa