Món Esport
Piqué encén les alarmes amb una lesió al genoll
  • CA

El Barça ha perdut molt més que tres punts al Wanda Metropolitano. En una temporada en què l’equip només té tres centrals amb fitxa del primer equip, un d’ells un Ronald Araujo que arrossega problemes físics, Gerard Piqué ha protagonitzat una notícia extremadament dolenta per als interessos blaugrana: ha patit una lesió al genoll que, a falta de confirmació oficial, l’allunyarà força temps dels terrenys de joc.

Piqué ha marxat de la gespa de l’estadi de l’Atlètic de Madrid coixejant i plorant després que Correa caigués sobre la seva cama dreta. Les imatges de la jugada no han estat gens esperançadores, ni de bon tros, però la cara del futbolista encara ha preocupat més els culers. Encara que diverses informacions periodístiques han apuntat que podria tenir afectat el lligament encreuat del genoll i estar de baixa entre quatre i sis mesos, el Barça ha comunicat que “té un esquinç al genoll dret“. “Pendent de més proves per saber l’abast exacte”, ha afegit.

A més, Sergi Roberto tampoc no ha pogut acabar el partit després de lesionar-se muscularment en un xut des de fora de l’àrea. El de Reus, en principi, també es perdrà els pròxims partits del Barça, encara que en el seu cas no haurà d’estar tant temps sense jugar. “Té una lesió muscular al recte femoral de la cuixa dreta“, ha especificat el club blaugrana.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a novembre 22, 2020 | 12:42
    Ramon novembre 22, 2020 | 12:42
    Heu vist mal que cap fet signifiqui "una dutxa d'aigua tèbia" o encengui "un 30 per cent de les alarmes"? O un 40, un 10, un 90 per cent? No pas. Les dutxes sempre són d'aigua freda. I les alarmes s'encenen sempre totes alhora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa