Món Esport
Pierre Oriola, nou capità del Barça de bàsquet
  • CA

Pierre Oriola ha estat anomenat el nou capità del Barça de cara a la temporada 2020/21, mentre que Adam Hanga i Nikola Mirotic completaran el trio de líders del nou projecte blaugrana, dirigit per Sarunas Jasikevicius. L’aler-pivot de Tàrrega, que va arribar al club culer el 2017, ha estat el segon capità de l’equip les dues últimes temporades i ara agafa el relleu d’Ante Tomic, que aquest estiu ha fitxat pel Joventut de Badalona.

Per a mi és un somni, una responsabilitat enorme i un pes gran que portaré a sobre. Portar la samarreta ja fa que la responsabilitat sigui gran i ara sent capità es multiplica per milions. Intentaré ajudar els meus companys, l’equip, i els entrenadors per entendre què és aquest club, portar aquesta samarreta, què significa el Barça, no només a Catalunya, sinó arreu del món. Intentaré aportar el màxim possible a base de treball i sacrifici i tant de bo aixecar títols”, ha declarat Oriola.

El jugador català ha reconegut que ha demanat consell a Roger Grimau “per saber què significa ser capità del Barça”. “He molt bons capitans, molt bons exemples, i espero ser-ho jo també i ajudar l’equip i l’staff a fer coses grans”, ha sentenciat el líder d’un equip que il·lusiona el barcelonisme de cara a la temporada vinent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa