Món Esport
Pep Segura, mànager general del Barça: “Arturo Vidal ha faltat al respecte als seus companys”
  • CA

El màxim dirigent de l’àrea esportiva del Barça, Pep Segura, ha enviat un missatge a Arturo Vidal, que els últims partits ha estat protagonista per les seves declaracions i publicacions a les xarxes socials en què ha mostrat el seu enuig per la poca participació amb què està comptant en els seus primers mesos al Camp Nou.

 

En una entrevista als diaris SPORT i Mundo Deportivo, el mànager general blaugrana ha celebrat que el xilè sigui ambiciós i vulgui jugar amb continuïtat, però creu que ha de corregir les paraules en què el futbolista considerava que havia de jugar més: “Tenen una doble connotació. Demostra que el jugador vol integrar-se ràpidament a Barcelona, vol ajudar l’equip i se sent frustrat personalment per no disposar de més minuts. Ha de treballar en la línia de tenir respecte pels seus companys, pel vestidor, per l’entrenador i pel club”.

 

“Encara que no li agradin les decisions que pren el seu tècnic o que aquestes no siguin les que espera, en un club tan gran com el Barça i amb tants grans professionals això no s’ha de fer públic. Entenem que és molt conscient que aquestes publicacions l’han perjudicat a ell més que a ningú. Sap que s’ha equivocat i estic convençut que rectificarà”, ha seguit explicant Segura.

 

Entre altres assumptes, el mànager també ha explicat les intencions de la junta directiva culer amb Ernesto Valverde. “Quan arribi el moment de prendre la decisió ho farem. No ens marcarem terminis per renovar-lo. Estem satisfets amb el seu treball i té contracte. No hi ha res que ens preocupi”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa