Món Esport
El missatge de Guardiola que dona esperança al barcelonisme
  • CA

El tècnic català del Manchester City, Pep Guardiola, no ha amagat mai el seu sentiment barcelonista, per molt que ja faci gairebé deu anys que va abandonar el club de la seva vida, el Barça. Ell sempre ha estat culer i ha mantingut la devoció per l’entitat blaugrana i cada vegada que ha tingut l’oportunitat, ha donat la seva opinió sobre la situació de l’equip. Ha celebrat els seus triomfs, fins i tot sent l’entrenador d’altres conjunts, a la vegada que ha intentat ajudar o assessorar el club en mesura del possible, sobretot en aquests darrers mesos des que el seu amic Joan Laporta ha recuperat la presidència.

És per això que no ha dubtat en oferir el seu punt de vista sobre la crisi econòmica, institucional i esportiva que viu el Barça, un cop ha rebut el premi a millor entrenador català de l’any a la Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol. De fet, ha estat molt extens en les seves paraules i s’ha esplaiat d’allò més en les seves declaracions referents al club blaugrana. El seu missatge ha estat optimista i s’ha rebut amb alegria entre el barcelonisme, que ara necessita més que mai una bona dosi d’esperança.

Ha dit el següent: “Ara ens toca passar-les magres, però quin problema hi ha si no guanyem res aquest any? Ja guanyarem el pròxim. Hi ha una molt bona directiva i un entrenador excel·lent. He viscut el Xavi com a jugador i conec el seu amor pel joc i pel club. Està plantant llavors que donaran fruits. A més a més, hi ha una generació jove que arrossega l’equip. Això, juntament amb els fitxatges que arribaran aquest hivern, farà que el Barça torni a ser on li pertoca. Paciència, que a la vida no es guanya sempre”.



Més notícies
Joan Laporta, durant el comiat de Messi | Europa Press
La Covid frustra un fitxatge del Barça
Notícia: La Covid frustra un fitxatge del Barça
Comparteix
El Manchester United no deixarà sortir Edinson Cavani enmig de la nova onada de casos
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça, favorit pel fitxatge de Haaland
Notícia: El Barça, favorit pel fitxatge de Haaland
Comparteix
El gran problema serà reunir els diners, però tots els altres factors són favorables als blaugranes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa